'Meander in Balans' nieuw in Rolduckerveld

MeanderGroep is zeer verheugd met de aankoop van haar nieuwe locatie aan de Ailbertuslaan nummer 2, het voormalige politiebureau in Kerkrade, in de wijk Rolduckerveld. Sinds enkele maanden wordt er hard gewerkt aan de nieuwe inrichting van het pand. Vandaag onthulden wethouder Jo Paas (zorg en ouderenbeleid) samen met directeur Mieke Franssen van Meander de naam van de vestiging 'Meander in Balans'.

Van D'r Pool naar de wijk
In deze nieuwe locatie zijn dezelfde praktijken te vinden als op de oude locatie 'd’r Pool' (tegenover de Hambos), namelijk fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, osteopathie, psychologie en voeding & dieet. Ook zijn de Meander-collega’s van de thuiszorg en Hulp bij het Huishouden hier gehuisvest. Wij zijn ervan overtuigd dat de klanten op de nieuwe plek van de juiste ondersteuning en zorg worden voorzien.

Rolduckerveld
Met de verhuizing naar deze nieuwe locatie draagt Meander bij aan de positieve #herontwikkeling van de wijk Rolduckerveld. Samen met de gemeente Kerkrade bekijkt Meander wat zij als zorgaanbieder nog meer voor de wijk kan betekenen.

Verhuizing
In de week van 6 februari vindt de verhuizing plaats. Meander hoopt op maandag 13 februari volledig verhuisd te zijn. Vanaf die datum bieden we daar onze diensten aan.

Officiële opening
Op 23 maart vindt de officiële opening van Meander in Balans plaats door wethouder Jo Paas en directeur Mieke Franssen, met aansluitend een open dag voor alle belangstellenden. Hierbij bent u van harte uitgenodigd vanaf 16.00 uur. Meer informatie over de open dag volgt binnenkort.

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep