Meander biedt haar medewerkers een ontspannen uitje aan met een eigen Drive-In bioscoop

Om een leuk verzetje te kunnen bieden na een hectische coronaperiode, opent MeanderGroep Zuid-Limburg tijdelijk een eigen Drive-In bioscoop voor al haar medewerkers, vrijwilligers én stagiaires.

In het kader van de Dag van de Zorg liet de organisatie haar medewerkers, vrijwilligers en stagiaires weten dat er vanaf maandag 17 t/m zondag 30 mei elke dag films worden gedraaid in een heuse Drive-In bioscoop. Via een website kunnen zij zich opgeven voor één film, waar zij met meerdere gezinsleden naartoe kunnen komen. Daarnaast mag elk gezinslid kiezen voor een drankje, zakje chips en popcorn, aangeboden door MeanderGroep.

Coronaproof

De Drive-In bioscoop is volledig coronaproof en vindt plaats op de grote parkeerplaats van het hoofdkantoor van MeanderGroep, aan de Minckelersstraat in Landgraaf. De organisatie is al langer bezig met deze verrassing voor haar medewerkers, maar dit werd eerder door corona-omstandigheden uitgesteld. Inmiddels heeft de gemeente haar toestemming gegeven en kan de Drive-In bioscoop worden gerealiseerd.

Ben jij werkzaam bij MeanderGroep? Klik dan hier om te zien hoe jij je kunt aanmelden.

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep