Juul Schloen genomineerd als finalist voor de 'Hart voor Zorg Award'!

Uit meer dan 1.000 inzendingen, vol geweldige verhalen over echte #zorghelden, is Juul Schloen - verpleegkundige bij MeanderGroep Zuid-Limburg - genomineerd als finalist voor de 'Hart voor Zorg Award 2022'! Wat een fántástisch nieuws voor deze gepassioneerde en kundige collega van zorglocatie Hambos! 

In totaal zijn er vier finalisten bekend gemaakt, die in de race zijn voor deze bijzondere titel. Een race die ontstaan is doordat ze door hun collega's zijn aangedragen. Hoe mooi is dat?

Wat is de Hart voor de Zorg Award?

Bij tegenslag gewoon door blijven gaan. Jezelf kunnen wegcijferen of juist ook die belangrijke momenten jezelf op de voorgrond plaatsen en er altijd zijn voor anderen, of dit nu je collega’s zijn of juist de cliënt en/of patiënt. Tijd en energie steken in anderen en daarmee een klein stukje de wereld (letterlijk) beter maken. Kortom: het verschil maken! Dát verdient een steuntje in de rug en waardering daarom wordt al jaren de Hart Voor Zorg Award (HVZ Award) georganiseerd. Dit jaar extra speciaal omdat zoals we allemaal weten de zorg en dus zorgprofessionals het uitzonderlijk zwaar hebben gehad afgelopen 2 jaar. Daar staan we dus heel graag even bij stil. 

Uitreiking

Op donderdag 12 mei - uitgerekend op de dag van de zorg - komen de finalisten samen tijdens de Florence Nightingale Fair. Daar worden deze vier zorghelden in het zonnetje gezet, en wordt uiteraard de winnaar bekend gemaakt van de HVZ Award én de unieke Hart voor Zorg EBKE E-bike. We hopen natuurlijk van harte dat Juul de winnaar van deze award wordt, maar voor ons is ze al een winnaar. 

DE UITREIKING WORDT EEN GROOT FEEST! WIJ HEBBEN ER ZIN IN!

Vooropgesteld: jullie zijn allemaal helden. Alle finalisten, alle genomineerden en ook alle mensen die hun zorgheld hebben genomineerd: enorm bedankt voor jullie bijdrage!

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep