Hartverwarmende steun voor onze bewoners en klanten

Ondanks het feit dat onze bewoners geen bezoek meer mogen ontvangen en veelal binnen zitten, hebben zij dankzij de inzet van onze medewerkers en de steun van buitenaf de nodige afleiding.



Onze Horeca Service verwent ze met lekkernijen, er wordt volop aan beeldbellen gedaan en dagelijks ontvangen ze talloze steunbetuigingen in de vorm van post, kindertekeningen en bemoedigende kreten met stoepkrijt. Het is hartverwarmend om te zien hoe creatief onze medewerkers met de hele situatie omgaan. Ze ontpoppen zich tot ware kappers en schoonheidsspecialistes door ook dat stukje persoonlijke verzorging te kunnen laten doorgaan. De foto’s spreken voor zich. Iedereen die op welke manier betrokken is bij onze bewoners en klanten, een groot woord van dank!

Daarnaast zijn er veel sponsoracties op gang gekomen en er komen er dagelijks nieuwe bij. Wat is het mooi om te zien hoe iedereen meeleeft. We zijn er vaak stil van, zoveel lieve gebaren. Hier onder een opsomming van de vele acties. Voor iedereen die op de een of andere manier heeft meegewerkt: een welgemeend dankjewel. 

Klik hier voor een overzicht van de sponsoracties op facebook tijdens de coronacrisis 2020

(bijgewerkt 1 oktober 2020)


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep