De Parkstad Gezondheidsbeurs was een groot succes!

Zaterdag 4 november vond in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade de nieuwe editie van de Parkstad Gezondheidsbeurs plaats. Meander was weer met een hele etage vertegenwoordigd. Er was veel te zien en te beleven. Meander Horeca Service was aanwezig met de lekkerste, zelfgemaakte hapjes en de collega’s van Innovatie lieten bezoekers kennismaken met de nieuwste snufjes op dat gebied. Er was ruimte voor bewegen, ontspannen en heerlijke verwenmassages. Vanaf de ochtend tot het einde van de dag was het gezellig druk.

Een hoogtepunt van de dag was de lancering van ons nieuwe lifestylemagazine voor Parkstad: MENS. Het magazine gaat, hoe kan het ook anders, over mensen. Wat houdt hen bezig? Wat is hun verhaal? Alle artikelen hebben een link naar vitaliteit, gezond leven en zelf de regie nemen. Onderwerpen waar wij als Meander voor staan. Tijdens de lancering was een groot aantal van de geïnterviewden aanwezig. Zij konden het eerste nummer live ontvangen.

Een belangrijke rol was ook weggelegd voor de klantmedezeggenschap van Meander. Een aantal bevlogen leden van de (centrale) cliëntenraad is tijdens de beurs informeel het gesprek aangegaan met bezoekers om uit te leggen wat de rol is van de cliëntenraad en waarom het zo belangrijk is om goed vertegenwoordigd te zijn. De slogan op de achterkant van de, speciaal voor dit evenement bedrukte, t-shirts onderstreept nog extra waar de medezeggenschap voor staat: “Meedenken in uw belang!”

Daarnaast zijn er contacten gelegd met mensen die mogelijk interesse hebben en wellicht geschikt zouden zijn deel uit te maken van een cliëntenraad. "Een groot dankjewel aan de organisatie dat wij de kans kregen ons op deze wijze bij een groot publiek te presenteren!”

Bekijk hier de slideshow boordevol foto's van de beurs

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep