De Hambos bestaat 50 jaar!

Deze maand is het 50 jaar geleden dat zorg- en revalidatiecentrum Hambos werd geopend. En dat mag gevierd worden! Met een wel heel bijzondere feestweek.

Vanochtend werd de feestweek afgetrapt met het onthullen van de prachtige olifant, die is beschilderd door kunstenares Miriam Vleugels en enkele bewoners. Jack Jansen, voorzitter raad van bestuur, en Mieke Franssen, directeur cluster Verpleeghuizen, namen het woord om dit bijzondere jubileum in te luiden. Vervolgens was het aan Petra Dassen-Housen, burgemeester van Kerkrade, om het lintje voor de feest- en verwenroute door te knippen. Daarmee konden de festiviteiten van start gaan! Met verschillende spellen, activiteiten, live muziek, heerlijke hapjes en drankjes, massages, fotomogelijkheden, live painting en wanden vol historie is de feest- en verwenroute een waar spektakel te noemen waar de Hambos heel erg trots op mag zijn.

De komende week kunnen de bewoners, medewerkers en vrijwilligers van de Hambos optimaal genieten van alle festiviteiten. Bekijk hieronder een mooie sfeerimpressie die L! heeft gemaakt van de openingsfestiviteiten

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep