Binnen Meander staat vitaliteit hoog in het vaandel.

Binnen Meander staat vitaliteit hoog in het vaandel. Lekker in je vel zitten is tenslotte de basis om zowel thuis als op je werk het beste uit jezelf te halen.

Meander Wandel Driedaagse

Meander heeft daarom een uitdagend programma samengesteld voor alle medewerkers, beginnend met het thema 'Bewegen'. Met de start van de Meander Wandel Driedaagse zijn onze medewerkers op pad gegaan door de prachtige Landgraafse omgeving.

Drie dagen lang (20 - 22 juli) hebben zij in routes van 6 of 10 kilometer samen genoten van al het goeds dat wandelen teweeg brengt. 

Aankomst finish

Na 3 dagen flink wandelen én hardlopen tijdens de warme zomeravonden kwam iedereen afgelopen vrijdag onder flink gejuich aan bij de finish. Alle deelnemers kregen hun welverdiende 'gouden' medaille. En jong geleerd, is oud gedaan, want hoe leuk is het dat er ook een aantal kinderen mee liepen. De jongste deelnemer is Neo van 4 jaar oud. Neo: "Op school had ik al een houten medaille gekregen, maar deze is gelukkig van goud!" We zijn heel erg TROTS op iedereen, groot én klein, en natuurlijk ook de viervoeters ;)!

Na een flinke inspanning was er natuurlijk ook tijd voor ontspanning met een feestelijke afsluiting. 

Esther Bakker (projectmanager Meander Vitaal): "Het mooie van dit soort initiatieven is dat medewerkers echt met elkaar verbinden. Sommigen hadden zelfs speciale T-shirts aan voor echt dat groepsgevoel te creëren en anderen namen muziekinstrumenten mee voor de sfeer bij de finish. Je ziet het enthousiasme. Mensen vroegen mij al wanneer het volgend jaar weer georganiseerd wordt. Een mooier compliment kun je niet krijgen, toch?"

Extra credits voor Esther Bakker, Arno Hanssen (Directeur HR), de Ondernemingsraad en natuurlijk onze vrijwilligers om dit geweldige event te organiseren.

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep