Bij MeanderGroep zorgen we met passie voor meer dan 20.000 inwoners in Parkstad. Of het nu gaat om zorg door ouderdom, ziekte of een handicap; wij staan altijd klaar om onze klanten en bewoners de beste zorg te bieden. Toch willen wij ook iets extra's toevoegen aan hun leven. Daarom is Meander Vrienden opgericht, een stichting die hun bijzondere wensen werkelijkheid laat worden. 

Onze toegewijde medewerkers zetten zich dagelijks in om het verschil te maken voor onze klanten en bewoners. Maar soms merken we een stiekem verlangen naar meer; een onvergetelijk uitstapje, betoverend concert of die ontspannende activiteit die ze graag zouden bijwonen. Helaas kunnen deze extra's niet worden gefinancierd uit de gebruikelijke zorgbudgetten. Daarom hebben we Meander Vrienden in het leven geroepen. Om deze wensen uit te kunnen laten komen en een vleugje magie te kunnen toevoegen aan het leven van degenen die afhankelijk zijn van onze zorg. Zo creëren we lachende gezichten, onvergetelijke ervaringen en verrassende momenten van vreugde.


Belangeloos

De Stichting Meander Vrienden zet zich belangeloos in voor de bewoners van onze Wonen met Zorg-locaties en klanten die op thuiszorg, Gespecialiseerde Thuisbegeleiding, Maatschappelijke Dienstverlening en Hulp bij het Huishouden zijn aangewezen. Hun welbevinden staat te allen tijde voorop. Al onze opbrengsten komen dan ook volledig ten goede aan activiteiten voor onze klanten en bewoners. Daarbij staan we open voor ieders ideeën en voorstellen voor nieuwe activiteiten of projecten. Met elkaar maken we het verschil en zorgen we voor onvergetelijke momenten. Word jij ook Meander Vriend?

Terug

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep