Terugblik geslaagde bijeenkomst over mantelzorg: ‘Hoe houd ik balans in mijn leven?’

Wist je dat één op de vier mensen zorgdraagt of in de toekomst gaat zorgen voor een ander? Dit betekent dat velen van ons te maken krijgen met de uitdagingen én de voldoening van mantelzorg. Maar hoe vind je de juiste balans tussen zorgen voor anderen en zorgen voor jezelf?

Op vrijdag 7 juni organiseerde wij een inspirerende bijeenkomst specifiek over dit thema. Maar liefst 65 deelnemers waren aanwezig. Zij werden onder andere geïnformeerd over wat er allemaal komt kijken bij mantelzorg en hoe Meander eXtra en haar partners hierbij kunnen ondersteunen. Uiteraard werden er volop ervaringen en tips gedeeld door zowel experts als ervaringsdeskundigen. 

Fantastische samenwerking

Dank aan alle aanwezigen en in het bijzonder onze partners voor deze fantastische middag: Steunpunt voor Mantelzorgers Parkstad, Meander in Balans, HUPS, MaaltijdThuis, Vegro, Wat Als Ik Er Niet Meer Ben en de Horeca Service van MeanderGroep.

De positieve reacties van onze leden en de levendige interacties hebben deze dag tot een groot succes gemaakt. 

Tot het volgende event!
Blijf ons volgen voor meer evenementen en nieuws rondom mantelzorg en andere belangrijke thema’s.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep