Yoga Body & Mind in het voormalige klooster in Simpelveld biedt een uniek lesaanbod op een unieke plek! Dit is hét adres voor yoga, meditatie & meer. Je kunt kiezen uit verschillende yogastijlen, de lessen zijn geschikt voor elk niveau. Eigenaresse Joyce Verhoeven en haar team van docenten scheppen een ambiance waarin iedereen zichzelf op een veilige en prettige manier kan ontwikkelen en kan ontspannen.

Unieke plek

De yogaschool is gevestigd in het voormalig Klooster Loreto in Simpelveld. De lessen worden gegeven in twee sfeervol ingerichte ruimtes of – in de zomer – in de kloostertuin. Het gebouw ademt rust en spiritualiteit waardoor het ontspannen al begint als u de drempel overstapt.

Lesaanbod

Het lesaanbod van Yoga Body & Mind is zeer gevarieerd. Er worden verschillende yogastijlen aangeboden op verschillende niveaus. De abonnementen zijn flexibel: je zit niet aan vaste dagen of tijdstippen vast als je dat niet wil. Er wordt zowel ’s ochtends als ’s avonds les gegeven door verschillende docenten. In de weekenden kun je deelnemen aan o.a. workshops, sound healings en stiltewandelingen. 

Yoga voor iedereen

Je kunt op elk moment en op elk niveau starten met yoga. Je hoeft niet lenig of zweverig te zijn om de effecten te voelen. “Om yoga te beoefenen, hoef je geen been in je nek te kunnen leggen of een jaar in stille toewijding door te brengen,” zegt Joyce Verhoeven, eigenaresse van Yoga Body & Mind. “Als je kunt ademen, kun je yoga beoefenen, zo simpel is het. Yoga is voor iedereen toegankelijk en is één van de wegen naar rust en zelf compassie.”

Yogastijlen

De bekendste en meest klassieke yogavorm is Hatha-Yoga, bedoeld om lichaam en geest in balans te brengen. Een Hatha-les bestaat uit verschillende ademhalingsoefeningen en houdingen. Een bekende serie houdingen is bijvoorbeeld de zonnegroet. Yoga Body & Mind biedt ook andere yogastijlen aan, de een wat actiever, de ander meer op ontspanning gericht. Daarnaast zijn er lessen voor specifieke doelgroepen, zoals: yoga voor kinderen, zwangerschapsyoga en hormoonyoga (bij overgangs- en andere hormonale klachten). Weten welke vorm van yoga bij u past? 

Coronaproof

De yogaruimtes zijn zó ingericht dat het geen probleem is om voldoende afstand te houden. Ook de routing in het gebouw en de lestijden zijn dusdanig dat je niet veel mensen tegenkomt. Tijdens de les kunt je jouw eigen spullen (matje, meditatiekussen, bolsters, deken etc.) gebruiken. Je kunt ze ook van de yogaschool lenen. Breng dan een grote handdoek mee om erover te leggen. Heb je gezondheidsklachten of vind je het niet prettig om samen met andere mensen een les te volgen? De lessen worden ook online aangeboden via zoom. Je kunt deze lessen incidenteel volgen of een online-abonnement afsluiten.

Ledenvoordeel:  15% korting op het reguliere lesaanbod van Yoga Body & Mind.

Aan huis: Nee (wel online lessen)

06-41819654 |  info@kloostersimpelveldyogabodymind.nl |www.yoga-body-mind.nl


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep