Ervaar een hele dag ontspanning bovenop de Cauberg, met Limburgse gastvrijheid en een prachtig uitzicht op het Geuldal. Een wellnessdag bij Thermae 2000 zorgt gegarandeerd voor ontspanning. Geniet van de verschillende baden, sauna's, whirlpools en meerdere restaurants. Dat kan, afhankelijk van de gekozen dag, met of zonder badkleding! Met het wellness hotel heeft Thermae 2000 alles in huis om een gehele dag, of meerdere dagen, door te kunnen brengen.

Ledenvoordeel 2024: 

Dagentree
Gehele dag toegang tot de wellnessfaciliteiten, bad- en saunagedeelte en het gratis belevenissenprogramma.
€ 30,- i.p.v. € 49,50 p.p. Tickets zijn onbeperkt geldig en niet persoonsgebonden.

Tickets kun je bestellen via: www.thermae.nl/shop

Avondentree

Toegang vanaf 17.00 uur. Gebruik van de wellnessfaciliteiten, bad- en saunagedeelte en het gratis belevenissenprogramma. € 25,- i.p.v. € 39,50 p.p. Tickets zijn onbeperkt geldig en niet persoonsgebonden. 

Nieuwe voorwaarden!! Op badkledingdagen, badkledingweekenden, ongeklede weekenden en vakanties ( 20 juli 2024 t/m 25 aug 2024 en 21 dec 2024 t/m 5 jan 2025) geldt een meerprijs van € 6,95, Deze betaalt u bij aankomst op de dag zelf. Kijk op ww.thermae.nl/kalender voor de bovengenoemde themadagen. 

Tickets kun je bestellen via: www.thermae.nl/shop

Hotelarrangement 

Overnachting in het Thermae 2000 wellnesshotel, incl. een uitgebreid ontbijtbuffet, 2 volle dagen toegang tot de wellnessfaciliteiten, bad- en saunagedeelte en het gratis belevenissenprogramma. Tevens ontvangt u badjas en handdoek en slippers (die laatste mag u mee naar huis nemen). Ook zal er iets lekkers voor u op de kamer klaar staan bij aankomst. De prijs is is vanaf € 99,50 p.p, echter wisselt per dag, deze is nl. afhankelijk van de dag van aankomst, dit kunt u zien in de kalender. U ontvangt in ieder geval € 20 korting per nacht plus een gratis VIP pakket t.w.v. € 15,-. Tickets kun je bestellen via: www.thermae.nl/voucher 


Neem voor de kortingscode contact op, houd hierbij je ledennummer bij de hand.

0900 – 699 0 699 (werkdagen 08:00 – 18:00 uur)

meanderextra@mgzl.nl


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep