De passie voor vlees en de kennis die zij hebben, zorgen ervoor dat je bij deze catering aan het juiste adres bent voor het beste vlees van LIVAR en hun eigen kalveren en de lekkerste catering. Zij hebben een vakbekwaam team om zich heen weten te verzamelen, waar je met al jouw vragen terecht kunt over hun catering, lunches, diners en warme maaltijd bezorgservice, maar ook over het bakken van een stukje vlees of vis.

Sinds enkele jaren bezorgt Slagerij Catering van der Poel verse warme kant-en-klaar maaltijden aan huis. Zij werken alleen met verse en natuurlijke (LIVAR)producten. De warme maaltijden worden bezorgd in een tempex warmhoudbox, waarin het eten minimaal één uur warm blijft. De standaard maaltijden bestaan uit een hoofdmaaltijd met dessert. Je hebt de mogelijkheid om deze nog uit te breiden met vers bereide soep.
• Levering maandag t/m zaterdag op vaste tijdstippen tussen 11:30-13:00 uur.
• Je betaalt per maaltijd € 10,65 euro en met soep € 13,45 euro.
• Je geeft zelf aan hoeveel keer per week je een maaltijd wenst.
• Ook jouw adres voor al je catering, drank en verhuur.

Ledenvoordeel: 5% korting op de aankoop van alle vlees, vleeswaren en brood in de winkel.

Aan huis: Ja

045-575 13 12 | info@cateringvanderpoel.nl | www.cateringvanderpoel.nl Slagerij - Catering van der Poel


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep