Rijschool Roger is een dynamische rijschool in Wijnandsrade. Hét adres voor jouw rijbewijs B (schakel of automaat) en uw aanhangerrijbewijs!

Naast rijlessen verzorgen zij ook de voorbereiding voor een geslaagde rijtest. Ben je door ziekte of een medische keuring doorverwezen voor een rijtest van het CBR, dan ben je bij Rijschool Roger aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in het voorbereiden op een geslaagde rijtest.

Tevens zijn zij gespecialiseerd en gecertificeerd in het opleiden van rijbewijskandidaten met autisme en/of ADHD. Bij mensen met Autisme, ADHD of verwante problemen is het leren autorijden door een iets andere informatieverwerking in de hersenen wat minder vanzelfsprekend. Maar dankzij de mogelijkheid voor een individuele theorietraining en de juiste begeleiding tijdens de rijles is het gelukkig ook voor hen heel goed mogelijk het rijbewijs te halen.

Aan huis: Ja

Ledenvoordeel: 10% korting op rijtesten en 2% korting op een lespakket

Tel 06–47382415 | www.rijschoolroger.nl | info@rijschoolroger.nl

Rijschool Roger


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep