Meander eXtra Ledenservice heeft voor 2024 weer een mooie samenwerking met GaiaZOO. Onze leden mogen het hele jaar  met korting deze prachtige dierentuin bezoeken. 

Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in één dag! Spot op de Afrikaanse savanne een sierlijke giraffenfamilie en reis door naar Zuid-Amerika waar de doodshoofdapen en de rode brulapen boven je hoofd door de takken klimmen.

In het gebied Taiga wacht een bijzondere ervaring. Tijdens je wandeling door een prachtig landschap bewonder je de meest unieke diersoorten. Zo maak je kennis met veelvraten, grootoorvossen en muskusossen. Nog nooit van gehoord? Dit zijn diersoorten die je niet vaak in Nederlandse dierentuinen tegenkomt. Sterker nog: de muskusos is alleen in GaiaZOO te vinden!

Voor de kids biedt GaiaZOO een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa's grootste indoor Dino Speelpark. 

Ledenvoordeel:
Op vertoon van uw ledenpas aan de kassa ontvangt u vanaf 10 jaar € 5,- korting p.p. op het reguliere tarief. Kinderen van 3 t/m 9 jaar ontvangen € 3,- korting p,p, op het reguliere tarief (max. 6 personen per ledenpas)045-567 6070 | info@gaiazoo.nl | www.gaiazoo.nl

Een nieuw logo voor GaiaZOO - GaiaZOOHeeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep