Juyst B.V. 

is een fusie van DUROI en MK Accountants en Adviseurs. Al jaren zijn dit betrouwbare partners voor het midden- en kleinbedrijf in Limburg.
Veel bedrijven en instellingen maken graag gebruik van de diensten onder andere op het gebied van administratie, jaarrekeningen, interim finance en loonheffing en de adviezen voor adequate bedrijfsvoering en optimale belastingheffing worden hoog gewaardeerd.
Ook particulieren kunnen terecht met hun vraagstukken. Hierbij gaat het veelal om hulp bij aangiften en toeslagen maar ook om een stuk vermogensplanning binnen de wirwar van regels vanuit gezondheidszorg en successie.
De mensen van Juyst B.V. voelen zich betrokken en streven naar een langdurige persoonlijke relatie. Samen met de klant op zoek naar de beste oplossing en dat tegen scherpe tarieven.

Ledenvoordeel: 10% korting op de tarieven.

Aan huis: ja

088 004 38 00 |  info@juyst.nl | www.juyst.nl


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep