Oogvoororen.nl is specialist in hoorzorg aan huis. De audiciens die bij je aan huis komen beschikken over dezelfde meet- en aanpasapparatuur als in de vestigingen, hierdoor is er geen kwaliteitsverschil. Met een groot team verzorgen zij hoortesten, adviesgesprekken en aanpassingen van hoortoestellen aan huis. Je kunt ervoor kiezen om aan huis bezocht te worden, een vestiging te bezoeken of online service te genieten.

Als één van de weinige audiciensbedrijven biedt Oogvoororen.nl keuze uit bijna 700 A-merk hoortoestellen, de grootste keuze van Nederland. Zo is er altijd een geschikt hoortoestel voor je te kiezen. We werken samen met alle zorgverzekeraars. Wanneer je een hoortoestel heeft gekozen dan geldt er altijd een vrijblijvende en kosteloze proefperiode van zestig dagen.

Op de website www.oogvoororen.nl zijn alle prijzen en specificaties van alle A-merk hoortoestellen te vinden.

Ledenvoordeel :

Bij aanschaf van een hoortoestel ontvangt je:

 € 50,- korting per toestel, bij aanschaf van hoortoestellen zonder vergoeding

Gratis startset

10% korting op accessoires bij hoortoestellen

Je betaalt geen voorrijkosten


Aan huis: Ja

Bij het maken van een afspraak graag aangeven dat je lid van Meander eXtra bent.

085-4863743 | Oogvoororen.nl | info@oogvoororen.nlOogvoororen

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep