Alleenstaanden activiteiten - Click4Friends

Heb je het gevoel dat je er altijd alleen op uit moet gaan? Hebben je familie en vrienden het te druk met hun eigen gezin? Click4friends is voor alleenstaande 40-, 50- en 60-plussers die toe zijn aan nieuwe mensen in hun leven, misschien wel aan nieuwe vrienden. Click4friends is al meer dan 11 jaar een vriendschapsnetwerk is in Limburg! In je eigen regio kunt je nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken. Samen ga je bijvoorbeeld wandelen, fietsen, bowlen, naar het theater, museum of restaurant om zo een gezellige middag te hebben. Ook is het mogelijk om andere regio’s te verkennen, wellicht voor een gezellige vakantie.  Je kunt zelf bepalen aan welke activiteit je wilt deelnemen en zich hier voor inschrijven.

Ledenvoordeel: 50% korting op het proefabonnement voor 2 maanden, je betaald dan €12,50 i.p.v. €25,00. Daarna betaald je voor een jaarabonnement €7,50 per maand.

Aan huis: Nee

info@click4friends.nl | www.click4friends.nl 


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep