“Ze hoort bij het meubilair”

Al negen jaar lang komt ze thuis bij mevrouw Meijering in Hoensbroek. Thuishulp Priscella van Asperen wordt gekscherend wel eens tot de inboedel berekend. “Zonder haar zou ik me beslist geen raad weten”, vertelt de Heerlense klant, wiens gezondheid de laatste jaren flink achteruit is gegaan.
 Priscella: “Ik heb haar de laatste jaren flink achteruit zien gaan. Dat doet wel iets met je. Ondanks al haar beperkingen is ze heel sterk. Terwijl ik mijn werk doe, praten we over die dingen en als ze huilt dan tranen mijn ogen ook. Maar het zijn niet altijd zware gesprekken hoor, soms grappen we wat af.” Mevrouw Meijering knikt. “ Priscella kent me zo goed. Als ze binnenkomt ziet ze gelijk of ik een goede of slechte dag heb. Ik vertrouw haar blindelings en kijk echt uit naar de dagen dat ze komt. “

Klanttevredenheidsonderzoek

Hulp bij het Huishouden van MeanderGroep scoorde goed in het  klanttevredenheidsonderzoek van 2018. Op de vraag: zou u Meander aanbevelen bij familie en kennissen antwoordde maar liefst 97 % van alle klanten ‘ja’. Het werk van de thuishulp wordt gewaardeerd met een gemiddelde van 8.2!

Hulp bij het huishouden is een belangrijke tak binnen de organisatie. Maar liefst 7.000 klanten in Parkstad maken er gebruik van. Het is voor veel klanten de ingang naar meer zorg. Onze thuishulpen doen dan ook veel meer dan schoonmaken alleen. Zij ondersteunen het huishouden en hebben daarbij een sociale én signalerende functie. Juist dat maakt hun werk zo belangrijk.

In het rapport naar aanleiding van het klanttevredenheidsonderzoek werd met name ook de vertrouwensband  benoemd die klanten zo waarderen. Vaak is er sprake van een jarenlange relatie tussen thuishulp en klant.  

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep