MeanderGroep voor tweede keer op rij Aantrekkelijkste Werkgever


MeanderGroep is in 2018 is voor de tweede keer op rij verkozen  tot aantrekkelijkste werkgever van Limburg in de categorie grootbedrijf. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Meet the Youngsters in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020, Limburgse Land- en Tuinbouwbond en WijLimburg. “Wij danken deze verkiezing aan onze medewerkers en hun netwerk. Zij hebben massaal op ons gestemd. Daarom dragen wij deze verkiezing op aan alle Meander collega's. Hopelijk kunnen wij zo ook mensen inspireren te kiezen voor een loopbaan in de zorg.” zei Jack Thiadens, raad van bestuurslid a.i. MeanderGroep.

Het feit dat een zorgorganisatie deze verkiezing wint, laat zien dat - anders dan het beeld dat bij veel mensen bestaat - werken in de zorg wel aantrekkelijk kan zijn. Het is een mooie aanvulling op in 2018 gestarte landelijke campagne ‘Ik Zorg’ om de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. Het recept van Meander is mensen kansen bieden om te groeien en zoveel mogelijk zelf vorm  te geven aan hun werk.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep