In de Hambos biedt MeanderGroep kortdurende herstelgerichte zorg aan mensen die door een of meerdere medische problemen tijdelijk niet zelfstandig thuis kunnen functioneren. Het doel van opname is een zo snel mogelijk herstel en een veilige terugkeer naar de thuissituatie, zodat een klant zijn of haar leven weer kan oppakken. Behoud van vitaliteit en zelfredzaamheid na het ontslag is van belang, om voor langere tijd prettig en verantwoord in de thuissituatie te kunnen blijven wonen. Na ontslag stopt de revalidatie niet. In de thuissituatie wordt begeleiding en behandeling vanuit Meandergroep waar nodig voortgezet. 

Voor wie is kortdurende herstelgerichte zorg bedoeld? 

De kortdurende herstelgerichte zorg is er voor kwetsbare ouderen die belastbaar zijn en gemotiveerd om te werken aan eigen herstel en willen werken aan een terugkeer naar de thuissituatie. Revalidatie is meer dan alleen therapie, een klant wordt actief gestimuleerd om op de afdeling de zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten, in voorbereiding op het functioneren thuis. 

 

Heeft u vragen over onze kortdurende herstelgerichte zorg, financieringsmogelijkheden of wilt u meer weten over onze aanpak? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op 045 211 00 40 of mail naar secretariaatparamedischedienst@mgzl.nl. Bij de Hambos staan we klaar om u te begeleiden op de weg naar een gezond en zelfstandig leven. Uw welzijn is onze prioriteit en we kijken ernaar uit om u te assisteren in uw revalidatie- en hersteltraject.

Medewerkers

33

Locaties

17

Contact

Voor een eerste afspraak of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Paramedische Dienst via

T | 045 - 546 74 80

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep