Welkom op de pagina van de afdeling Fysiotherapie van MeanderGroep Zuid-Limburg. Via onderstaande informatie vindt u snel de fysiotherapeut die bij u past.

De medewerkers, hun specialismen, en de locatie(s) waar zij actief zijn,  zijn onderaan deze pagina te vinden.

De afdeling Fysiotherapie is onderdeel van de Paramedische Dienst van Meander. Binnen deze dienst werken de verschillende disciplines nauw met elkaar samen. Indien gewenst kan de therapeut naast zijn eigen specialiteit ook de expertise van de andere disciplines inschakelen. Op deze wijze versterkt men elkaar en kunnen de therapiedoelstellingen multidisciplinair aangepakt worden.

Fysiotherapie

Met onze jarenlange staat van dienst in de ouderen-,  revalidatie- en bedrijfszorg hebben wij als fysiotherapeuten van Meander zeer veel expertise opgebouwd in het behandelen van ouderen, mensen met chronische aandoeningen en medewerkers. U kunt bij ons terecht voor een groot scala aan specialistische behandelingen en we zijn aangesloten bij diverse kennisnetwerken. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een persoonlijke en doelgerichte aanpak. We werken op verschillende locaties zowel intramuraal als extramuraal en beschikken over diverse praktijklocaties. Indien nodig maken we gebruik van de expertise van onze collega’s uit andere disciplines van de Paramedische Dienst om u een behandeltraject op maat aan te bieden.

Zoekt u fysiotherapie, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Zo beoordelen onze klanten ons. 

Wij werken samen met Qualiview om te weten hoe de klanten onze behandelingen ervaren. Bent u klant bij ons, dan heeft u wellicht een vragenlijst hiervoor ontvangen. Dankzij deze meningen kunnen wij ons steeds verder verbeteren. Hiernaast krijgt u inzicht in de resultaten.


Fysiotherapie LimburgVergoedingen

Behandelingen fysiotherapie zijn opgenomen in de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding van de behandeling is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw zorgpolis. Vraag bij uw zorgverzekeraar na of kijk in uw zorgpolis welke vergoedingen voor u gelden. Met de meeste zorgverzekeraars in deze regio hebben we een contract. Het voordeel hiervan is dat we de rekening rechtstreeks bij de zorgverzekeraar kunnen indienen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Meer informatie vindt u ook op bijvoorbeeld Zorgwijzer.nl

Bekijk hier met welke zorgverzekeraars wij een contract hebben gesloten.

Geen verwijzing nodig

De fysiotherapeut is al geruime tijd direct toegankelijk. Dit houdt in dat u zonder verwijzing door huisarts of specialist bij de fysiotherapeut naar uw keuze terecht kunt voor een afspraak. In bepaalde gevallen is alsnog een verwijzing noodzakelijk. De fysiotherapeut kan u vertellen wanneer dat het geval is.

Fysiotherapeuten Meander bieden professionele nabehandeling voor ex-coronapatiënten.

Voor meer informatie hierover lees hier het nieuwsbericht.

Relaxatie, ontspanningsbehandeling en ademtherapie

Beter kunnen omgaan met stress. Ontdekken hoe ademhaling je kan helpen in stressvolle situaties. Hulp bij spanningsgerelateerde of psychische problemen. Binnen de Paramedische Dienst van MeanderGroep werken twee relaxatietherapeuten. Volgens de adem- en ontspanningstherapiemethode van Dixhoorn (AOT) leren ze u in een beperkt aantal sessies hoe u onnodige spanning kunt loslaten. Omdat u uniek bent, gaan ze daarbij uit van uw persoonlijkheid. Samen met u kijken ze wat voor u de meest makkelijke manier is om weer opnieuw te leren ontspannen.

Contact

Voor een eerste afspraak of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Paramedische Dienst via 045 211 00 40

Film

Bekijk hier de nieuwe film van de héle Medische en Paramedische Dienst:


Medewerkers

33

Locaties

17

Contact

Voor een eerste afspraak of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Paramedische Dienst via

T | 045 - 546 74 80

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep