Fysiotherapie

Zoekt u fysiotherapie, dan bent u bij ons aan het goede adres. Ook als u nog geen klant bent van Meander, bent u van harte welkom!

Revalidatie fysiotherapieHoe ziet een fysiotherapie behandeling eruit
Vergoeding fysiotherapieVeel gestelde vragen fysiotherapie


Welkom op de pagina van de Fysiotherapie-afdeling van MeanderGroep Zuid-Limburg. Bovenstaand vindt u snel diepgaande informatie over fysiotherapie. Onderaan elk pagina vindt u de juiste fysiotherapeut voor uw behoeften.

Onze Fysiotherapie-afdeling maakt deel uit van de Paramedische Dienst van Meander. Binnen deze dienst werken verschillende disciplines nauw samen, waardoor therapeuten de mogelijkheid hebben om expertise van andere disciplines in te schakelen naast hun eigen specialiteit. Op deze manier versterken we elkaar en benaderen we therapiedoelen vanuit een multidisciplinaire aanpak.

Zo beoordelen onze klanten ons. 

Wij werken samen met Qualiview om te weten hoe de klanten onze behandelingen ervaren. Bent u klant bij ons, dan heeft u wellicht een vragenlijst hiervoor ontvangen. Dankzij deze meningen kunnen wij ons steeds verder verbeteren. Hiernaast krijgt u inzicht in de resultaten.


Fysiotherapie Limburg

Geen verwijzing nodig

Onze fysiotherapeuten zijn direct toegankelijk, wat betekent dat u zonder een verwijzing van uw huisarts of specialist een afspraak kunt maken met de fysiotherapeut van uw keuze. In sommige gevallen is echter nog steeds een verwijzing nodig. Onze fysiotherapeuten kunnen u informeren wanneer dat het geval is.

GLI Leefstijlcoaching

SLIMMER is een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) voor volwassenen met overgewicht en een verhoogd gezondheidsrisico. Het programma richt zich op het duurzaam verbeteren van de leefstijl. SLIMMER is onderbouwd vanuit wetenschap en doorontwikkeld in de praktijk. 

Klik hier voor meer informatie

Neem contact op

Voor een eerste afspraak of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Paramedische Dienst via telefoonnummer 045 211 00 40 of het contactblok op deze pagina.

Medewerkers

35

Locaties

17

Contact

Voor een eerste afspraak of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Paramedische Dienst via

T | 045 - 546 74 80

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep