Het Gespecialiseerd Team Korsakov

Het Gespecialiseerd Team Korsakov (GTK) biedt gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan klanten met neurocognitieve stoornissen door alcoholmisbruik, het syndroom van Korsakov, of mensen bij wie een vermoeden van Korsakov bestaat, ongeacht of er al een formele diagnose is gesteld. Het team, bestaande uit ervaren zorgmedewerkers van het Regionaal Expertisecentrum Korsakov L├╝ckerheide, is toegewijd aan het ondersteunen van deze klanten, zowel in hun thuissituatie als in het proces van resocialisatie. 

Het GTK verzorgt daarnaast scholingen voor zorgmedewerkers om hen te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden voor de omgang met deze unieke doelgroep. Deze scholingen zijn toegankelijk voor alle zorgmedewerkers en zijn specifiek ontworpen om inzicht te geven in Korsakov en gerelateerde gedragspatronen en problemen. Verder biedt het GTK de mogelijkheid tot dagbesteding binnen 'Het Vlijtig Liesje', een kleinschalige en professionele dagbesteding. Deze dagbesteding benadrukt een persoonlijke benadering die rekening houdt met de individuele behoeften en mogelijkheden van de klant. 

Voor vragen of meer informatie over de zorg, dagbesteding of scholingsmogelijkheden, kun je altijd contact opnemen met het Gespecialiseerd Team Korsakov. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 16:00 uur via: 

  • 06-151 898 76
  • ambulantezorgkorsakov@mgzl.nl

Het GTK staat open voor alle vragen en is klaar om ondersteuning en advies te bieden aan zowel klanten als zorgprofessionals.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep