Ambulante Nachtzorg

Binnen Meander bestaat naast de dag- en avondzorg ook de mogelijkheid ‘s nachts zorg te ontvangen. Elke nacht zijn 4 collega’s, waarvan tenminste 1 verpleegkundige, voor de Ambulante Nachtzorg aan het werk binnen heel Parkstad.

Bij Ambulante Nachtzorg kan het gaan om controlemomenten, nachtelijke toiletrondes, ondersteuning bij zorg tijdens de nacht en ochtendzorg die bijvoorbeeld vanwege werk of vaste afspraken bij dialyse vóór 7.00 uur in de ochtend moet plaatsvinden. 

Onplanbare zorg

Daarnaast zijn de medewerkers van de Ambulante Nachtzorg beschikbaar voor onplanbare zorg bij klanten van Meander, maar ook bij klanten van andere zorgaanbieders. Deze oproepen komen binnen via de verschillende alarmeringscentrales en via het algemene telefoonnummer van Meander: 0900-699 0 699. Aangezien de klantenservice van Meander buiten kantoortijden gesloten is, worden de telefoontjes op die momenten aangenomen door de medewerkers van de Huisartsen Post en doorverbonden naar de Ambulante Nachtzorg.  

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep