De collectieve voordelen van CZ

CZ zet zich elke dag met echte betrokkenheid en daadkracht in voor hun verzekerden. Ze zijn er voor u met tips, apps en persoonlijke service. Of u nu zorg nodig heeft of gezond wil blijven. Zo hebben ze meer dan 20 extra’s die u support bieden bij uw zorg en gezondheid. Zoals App de Verpleegkundige of de huidcheck van SkinVision. Of persoonlijk advies, zoals wachtlijstbemiddeling en een second opinion.

Een fitter lijf, gevarieerder eten of minder stress?
U krijgt bij CZ gratis toegang tot FitzMe. Hét platform boordevol online trainingen en tips om gezonder te leven. En met uw collectieve zorgverzekering kunt u bovendien gebruik maken van een persoonlijke online coach.

Zorgen voor een ander
 
CZ is er ook voor de mantelzorger. Maakt u zich zorgen over uw naaste? Op hun website vindt u tools die u helpen bij het krijgen van overzicht, of het regelen van dagelijkse zorg. Ook krijgt u praktische tips om in balans te blijven en kunt u gratis mantelzorgproducten bestellen.

Kortom, CZ helpt u op weg en biedt ondersteuning bij wat belangrijk is voor u. Of u nu zelf hulp nodig hebt, of zorgt voor een ander. 

De voordelen van een collectieve zorgverzekering bij CZ
 Met een collectieve zorgverzekering van CZ profiteert uw hele gezin van vele voordelen:

  • Korting op de aanvullende verzekeringen

Met een collectieve verzekering via Meander eXtra krijgt u 5% korting op alle aanvullende – en tandartsverzekeringen. Kiest u voor de aanvullende verzekering Leden? Dan krijgt u zelfs 10% korting op de premie hiervan.
 

  • Vergoeding contributie van Meander eXtra

Kiest u voor de aanvullende verzekering Leden? Dan vergoedt CZ de contributie van Meander extra. Ook krijgt u een vergoeding voor onder andere fysiotherapie, brillen en lenzen en alternatieve zorg.

 

  • Fysiotherapie meenemen  

Neem jaarlijks maximaal 5 ongebruikte fysiobehandelingen uit uw aanvullende verzekering gratis mee naar het volgende jaar. Heeft u dit jaar ongebruikte behandelingen? Dan neemt u die al mee naar 2024.

  • Jaarlijks een HealthCheck 
     Zo checkt u eenvoudig uw gezondheid en leefstijl. En krijgt u direct praktische tips om aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl.  

 Ook krijgt u nog tientallen andere CZ’s extra’s zoals:  

  • Gratis huidcheck met SkinVision
  • Persoonlijk advies, bijvoorbeeld wachtlijstbemiddeling of een second opinion
  • App de Verpleegkundige voor vragen over uw gezondheid.
  • U kunt terecht in elk ziekenhuis

Ontdek alle extra’s op www.cz.nl/extra.

Neem gerust contact op met de CZ klantenservice via cz.nl/contact.

Bel Meander eXtra voor het collectiviteitsnummer.

088-555 77 77 |  www.cz.nl/meander-extra 

CZ


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep