Stoppen met roken ?

Je hebt eindelijk besloten dat je gaat stoppen met roken, een hele verstandige beslissing. Maar hoe zorg je dat het niet de zoveelste poging wordt? MPower Lasertherapie helpt jou om jouw doel te halen met een methode die echt effectief is. Lasertherapie is te vergelijken met acupunctuur, maar dan met laserlicht. Het is één van de meest succesvolle manieren om van je rookverslaving af te komen. Lasertherapie vermindert de trek in een sigaret, onderdrukt ontwenningsverschijnselen en voorkomt daarmee gewichtstoename. Naast de geijkte auriculo (oor acupunctuur) worden nog 30 punten op het lichaam behandeld, wat de methode uiterst effectief maakt Na het maken van een afspraak wordt de behandeling bij je thuis gegeven, in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Stoppen met Roken behandeling 

Intake en behandeling duren circa 1.5 uur

Ledenvoordeel: € 5,00 euro korting. U betaalt € 135,00 i.p.v. € 140,00 zonder nabehandeling, mocht een nabehandeling gewenst zijn, is dit in overleg bespreekbaar.

Aan huis: Ja

Tel: 06-21361872 | mpower.laser@gmail.com | www.mpower-spraytan.nl/stoppen-met-roken

 MPower Lasertherapie


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep