Ontdek de balans tussen lichaam en geest met de verjongende Pilates-lessen van Yvonne.

Versterk je kernspieren, verbeter je houding en bevorder flexibiliteit en kracht. Pilates werkt op lichaam en mind.

Yvonne begeleidt alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Begin vandaag met je reis naar een gezonder en energieker leven met de inspirerende Pilates-sessies.

Je zou Pilates kunnen omschrijven als een “inspannende ontspanning les”. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen.

Ik werk volgens de Joseph Pilates methode. Deze methode is door Joseph bedacht om de soldaten in de oorlog te revalideren en dus snel weer op de been te krijgen. Het is een reeks specifieke oefeningen waardoor je elke les een full body workout doet. Al je spieren komen aan bod.

Wie is Yvonne?

Yvonne is gecertificeerd pilatesinstructeur en gecertificeerd bij Smartbody Amsterdam (Amsterdams eerste volledig uitgeruste, full service Pilates studio en Academy). Ze is getrouwd, heeft een zoontje en woont in Landgraaf, Zuid-Limburg.

Yvonne kwam voor het eerst in contact met Pilates toen ze zelf niet lekker in haar vel zat. Ze leefde totaal op de automatische piloot, was moe, niet fit en wist dat er iets moest veranderen.

Een vriendin tipte haar om Pilates te gaan doen. Dit heeft ze eerst een tijdje online gedaan, maar ze wilde meer. Ze is gaan zoeken maar vond geen enkele pilatesstudio in Parkstad die volgens de Joseph Pilates-methode les geeft.
Toen besloot ze om de opleiding tot pilatesinstructrice zelf te gaan volgen bij een heel mooi opleidingsinstituut in Amsterdam. Op  deze manier kon ze zelf een yogastudio opzetten, met lessen volgens de methode van Joseph.  Ze slaagde en mag zich sindsdien officieel pilatesinstructrice noemen.

Door pilates bloeide ze weer helemaal op en dat wil ze anderen nu in haar eigen studio meegeven.

Wil je je ook weer goed voelen in je eigen lijf? Boek nu een proefles via de website: www.pilatesmetyvonne.nl. Daar vind je ook het rooster. De studio is gevestigd in Kerkrade, voor het adres kun je op de website terecht.

Ledenvoordeel: Gratis gebruik van matten en diverse props. Bij aankoop van een 10 strippenkaart ontvang je een leuke drinkfles gratis.

Je kunt altijd bellen voor meer info op: 06-13379371.


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep