HartenHoop

Verlies en rouw zijn onlosmakelijk verbonden met het leven. Naast het verlies van een dierbare kan er ook sprake zijn van verlies van gezondheid (t)huis of baan, ervaren van verlies na een scheiding, ongewenst kinderloosheid of contactbreuk. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van verliezen die een ingrijpende impact kunnen hebben op het dagelijks leven en de toekomst. Het rouwproces dat volgt is een gezonde en natuurlijke reactie en iedereen ervaart dit op zijn eigen manier. Naast uw eigen veerkracht, steun uit eigen omgeving kan er behoefte zijn aan professionele begeleiding om opnieuw betekenis te geven aan jouw leven.

Bij HartenHoop kun je terecht voor individuele verlies & rouwcounseling en therapie. Een plek waar je op verhaal mag komen en alle emoties, gedachtes en gevoelens er mogen zijn. Waar we samen op zoek gaan naar wat je nodig heeft en gericht werken aan het meer draagbaar maken van jouwverlies.

In het geval je aanvullend verzekerd bent krijgt je afhankelijk van het pakket bij jouw zorgverzekeraar naast het ledenvoordeel een gedeelte per sessie vergoed.

Ledenvoordeel: 10% korting per sessie

Aan huis: 


www.hartenhoop.nl | manon@hartenhoop.nl |06-50603965

HartenHoop - verlies - rouw

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep