Gezonder leven begint thuis! 

Wist je dat jouw woning en woonsituatie een grote invloed hebben op je gezondheid en welzijn? En dat je met wat aanpassingen in en rondom huis een lagere energierekening krijgt? Dat alles draagt bij aan een beter milieu en heeft ook weer invloed op hoe jij je voelt.

De energiebespaarcoaches van de WoonWijzerWinkel Limburg gaan de wijk in, om mensen thuis te laten zien hoe ze met kleine en gemakkelijke maatregelen al mooie resultaten boeken. Van het aanbrengen van tochtstrips en het dichtkitten van kieren tot radiatorfolie aanbrengen en gloeilampen vervangen door LED-lampen.

Maar natuurlijk kijken zij ook verder. Maak jij je zorgen om het energielabel van je huis? Of over die oude cv-ketel die vervangen moet worden? Wil je zelf energie opwekken met bijvoorbeeld zonnepanelen? Of wil je gewoon dat je gas- en energierekening omlaag gaat? Ook daarvoor kun je terecht bij de WoonWijzerWinkel Limburg. De adviseurs kijken samen met jou naar je wensen en mogelijkheden. Zij rekenen uit wat de kosten zijn en binnen hoeveel tijd je dat bedrag hebt terugverdiend. 

Dus gezonder en duurzamer wonen? Laat je daarbij deskundig helpen! Kijk hier voor meer informatie of bezoek de WoonWijzerWinkel gevestigd in het Roda JC-stadion in Kerkrade.

Als lid van Meander eXtra krijg je 10% korting op een coachgesprek, 15% korting op producten op de website en 15% korting op evenementen georganiseerd door de WoonWijzerWinkel Limburg!
Voor meer informatie bel: tel:0457470051 of kijk op www.limburg.woonwijzerwinkel.nl  


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep