Groepswoningen Eschveld

  • Wilhelminastraat 48
  • 6285 AW Epen

15 bewoners

Over deze locatie

Eschveld bestaat uit 2 groepswoningen gelegen in de gemeente Gulpen/ Wittem-Epen.

"Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens "

Eschveld bestaat uit twee groepswoningen met verpleeghuiszorg voor mensen met dementie (PG). De namen van de groepswoningen zijn:Dotterbloem en Zinkviool.
Elke bewoner heeft een eigen kamer en er is een gemeenschappelijke keuken en huiskamer.

Het kleinschalige wonen benadert zoveel mogelijk een gewone "thuissituatie". De bewoners worden zoveel mogelijk betrokken bij alle bezigheden die een huishouden met zich mee brengt. Hun familie en mantelzorgers spelen hierbij een belangrijke rol.

Zorgprofiel

Om te komen wonen bij MeanderGroep heeft u een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig. Het CIZ beoordeelt of iemand recht heeft op zorg uit de Wet Langdurige Zorg. Als u een indicatie ontvangt staat hier een omschrijving op van uw zorg. Dit heet een zorgprofiel ook wel bekend als zorgzwaartepakket.

Binnen Eschveld kunnen mensen met zorgprofiel (zorgzwaartepakket) VV 5 komen wonen. In dit overzicht vindt u de omschrijving van uw zorgprofiel

Bekijk hier het overzicht van Meander locaties in kaart.


Fixatievrij

Waardeer ons op zorgkaartnederland


De buurt

Eschveld ligt in een pittoresk dorpje, Epen. Deze ligging in het mooie heuvellandschap is dan ook zeer uitzonderlijk. Eschveld biedt een rustgevend en geborgen thuisgevoel.


Groepswoningen Eschveld in beeld