Wat leuk dat je interesse hebt in een stage of opleiding binnen MeanderGroep!

Bij ons kun je terecht voor tal van stages en opleidingstrajecten. Denk bijvoorbeeld aan een (maatschappelijke of snuffel) stage, of een BBL-, deeltijd- of duaal opleiding. Voorop staat dat wij voor jou een veilig leerklimaat creƫren.

Wist je dat we jaarlijks zo'n 500 mensen opleiden binnen Meander vanuit verschillende opleidingsinstituten? 

Wil jij leren en werken combineren?

Dat kan! Bij MeanderGroep zijn er verschillende leerafdelingen opgezet waarbinnen jaarlijks diverse werk-leer trajecten worden gestart voor zowel BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg), BOL (Beroeps Opleidende Leerweg) en Duaal trajecten. Ook buiten deze leerafdelingen kun jij leren en werken perfect combineren. Op die manier kun jij jezelf ontwikkelen tot een ware professional binnen een rol die bij jou past!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie via meanderstage@mgzl.nl. Ook kun je alvast onze vacatures in de gaten houden op www.werkenbijmeander.com door je in te schrijven voor de vacature-alerts. Op die manier krijg je een e-mail als een opleidingstraject gepland staat. 

 We kijken ernaar uit jou te verwelkomen binnen Meander!

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep