MeanderGroep genomineerd voor de Awards voor Vitaal Werkgeverschap Limburg 2023

Deze Award is bedoeld om Limburgse werkgevers die investeren in het welbevinden van hun medewerkers extra podium en waardering te geven en samen het belang van vitale en energieke medewerkers uit te dragen.

Meander is één van de drie genomineerden binnen de categorie groot zakelijk. Wat betekent dat de vakjury onze organisatie als één van de vooroplopers ziet van organisaties die aan de slag zijn met vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. En dus ook ‘good practice’ voor bedrijven en organisaties die nog niet zover zijn. Een heel mooi compliment al! 


Bekendmaking winnaar

Op 28 september, tijdens de Nationale Vitaliteitsweek, wordt tijdens de HR Vakdag (een event voor werkgevers en HR-professionals) de organisatie met de beste vitale praktijkvoorbeelden bekroond met de felbegeerde award en titel 'Vitaalste Werkgever van Limburg'.


Nu is het afwachten geblazen

We kijken vol verwachting uit naar het verlossende nieuws of we als winnaar uit de bus komen. Of we nu winnen of niet, we zijn nu al enorm trots op de vele goede praktijkvoorbeelden die laten zien hoe we ons inzetten voor een zo vitaal mogelijke werkomgeving voor onze medewerkers en vrijwilligers. 

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep