Per jaar ontvangen ruim 20.000 inwoners in Parkstad zorg van MeanderGroep. Dit zijn mensen die door hun leeftijd, ziekte of handicap tijdelijk of voor langere tijd afhankelijk zijn van zorg. Zij ontvangen thuiszorg of zijn woonachtig in Wonen met Zorg-locaties. Meander Vrienden maakt hun bijzondere wensen financieel mogelijk.

De medewerkers van MeanderGroep zetten zich elke dag in om onze klanten en bewoners de best mogelijke zorg te bieden. Maar soms is er een verlangen naar iets extra’s: een uitstapje buiten de deur bijvoorbeeld, het bezoeken van een concert of andere ontspannende activiteiten. Deze extra’s kunnen niet uit de reguliere zorggelden worden gerealiseerd. Daarom is de Stichting Meander Vrienden opgericht.


Belangeloos

De Stichting Meander Vrienden zet zich belangeloos in voor bewoners van de zorgcentra en klanten die op thuiszorg zijn aangewezen. Voor deze mensen wil de stichting iets extra’s doen: even een dagje of weekend weg uit de dagelijkse zorgen. Binnen Meander Vrienden kan dit door een zogenaamde Super Sjoene Daag aan te vragen. Waarin men kan genieten van leuke dingen en aandacht voor elkaar. Maar het kan ook gaan om grotere projecten, zoals bijvoorbeeld de aanleg van een dierenverblijf bij een verzorgingshuis of het inrichten van een tuin. 

De opbrengsten die via Meander Vrienden binnenkomen, komen geheel ten goede aan activiteiten voor klanten van MeanderGroep. Iedereen kan voorstellen indienen voor activiteiten of projecten.

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep