Het bestuur van Meander Vrienden:


Tessa Schreibers, directeur cluster Thuiszorg V&V, benoemd door de Raad van Bestuur van MeanderGroep – voorzitter:

"Het zijn niet altijd de grote gebaren, maar juist het kleine extraatje dat Meander Vrienden aan onze klanten biedt, dat zoveel waarde heeft. Het brengt een stralende glimlach op hun gezicht, en ook bij onze medewerkers. Zij kunnen hun klanten iets speciaals bieden en samen genieten, buiten de zorgmomenten om. Als voorzitter zorg ik dat we onze beloftes waarmaken en jaarlijks onze doelen bereiken. Met elkaar maken we er iets moois van!”


Marjo Pluijmaekers, voorzitter Centrale Cliëntenraad, op voordracht van de Centrale Cliëntenraad – secretaris:

“Mensen blij maken is wat ik het liefste doe. Met name mensen die iets extra’s kunnen gebruiken. En dat is precies wat we doen bij Meander Vrienden. Als secretaris zorg ik voor een soepele gang van zaken binnen het bestuur en help ik bij het verbeteren van de vindbaarheid en bekendheid van Meander Vrienden binnen en buiten Meander. Op die manier kunnen we nog meer wensen vervullen én meer mensen blij maken.” 


Angèle van Kasteren, manager CIZOP, Klantenservice en Meander eXtra, op voordracht van de Ondernemingsraad – penningmeester

“Tijd en middelen zijn vaak schaars in de zorg. Dankzij Meander Vrienden kunnen we wél die onvergetelijke momenten creëren voor onze klanten. En die kostbare herinneringen zijn zó veel meer waard dan materiële bezittingen, dat blijkt telkens weer. Als penningmeester zet ik me onder andere in om fondsen te werven zodat steeds meer mensen bijzondere herinneringen kunnen maken." 


Ondersteund door:

  • Paulette van Lierop, manager Strategische Marketing & Communicatie
  • Marcelle Vliegen, procesregisseur cluster Wonen met Zorg

Terug

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep