HBO V duaal

Je HBO-V opleiding afronden in de ouderenzorg?

Wij betalen jouw opleidingskosten. Je ontvangt elke maand een leerlingsalaris. En bij succesvol afronden van jouw opleiding krijg je meteen een vast contract met een uitdagend takenpakket!

Je bent per september 2018 van harte welkom bij:

•             Cicero Zorggroep

•             MeanderGroep

•             Sevagram

•             Vivantes

•             Zuyderland ouderenzorg

Voor wie?

Studenten die nu leerjaar 2 volgen van de dagopleiding HBO-V bij Zuyd Hogeschool.

Waarom?

De ouderenzorg staat te springen om zorgtalent! Ons werkveld biedt een brede uitdaging voor elke HBO-V student en gaat veel verder dan alleen verpleeghuiszorg. Het gaat om inzicht ín en het afstemmen ván zorg, wonen en welzijn voor de cliënt. En om innoveren, ondernemerschap en samenwerken met mantelzorgers, artsen, en andere disciplines.

Als verpleegkundige werken in de ouderenzorg is werken in een dynamische omgeving, die op dit moment volop in ontwikkeling is. Binnen de ouderenzorg neemt de vraag naar hoogwaardige zorg de laatste jaren enorm toe. Je levert een bijdrage aan de te leveren zorg in allerlei settings voor verschillende doelgroepen! En je denkt bijvoorbeeld mee over de inzet van zorgtechnologie, persoonsgerichte zorg en eigen regie van de cliënt. Dit doe je mede in boeiende projecten, onder begeleiding van docenten van Zuyd Hogeschool en Universiteit Maastricht.

Wat hebben wij jou te bieden?

Na succesvolle afronding van je huidige leerjaar bieden wij jou graag een duale HBO-V opleidingsplaats aan voor het resterende deel van je opleiding. Je bent in die periode in dienst bij de organisatie van jouw keuze als leerling HBO-V. Wij betalen de kosten van jouw opleiding (collegegeld, boeken en andere directe opleidingskosten) en je ontvangt een mooi leerlingsalaris, dat binnenkort ook nog eens behoorlijk gaat stijgen.

Je volgt een uitdagend en innovatief lesprogramma met goede begeleiding en bijdragen van experts uit het zorgveld en onderzoek. Dit is mogelijk omdat alle betrokken organisaties zijn verenigd in het netwerk van de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg.  

Na het afronden van je opleiding garanderen we je een vast contract met een interessant en gevarieerd takenpakket.

Hoe ziet de switch naar een duale opleiding er dan precies uit?

Als je bij ons je opleiding komt afronden, start je het komende schooljaar (september 2018) met een leerperiode van 20 weken (module 9 in het HBO-V curriculum). Die bestaat voor 12 weken uit stage. Als de samenwerking van beide kanten goed bevalt gaat de leer-/arbeidsovereenkomst na deze 20 weken in. Gedurende de resterende anderhalf jaar van je opleiding kom je dus in dienst bij de organisatie van je voorkeur. Je krijgt dan een contract van 32 uur per week, inclusief de lesdag, met een salaris volgens de geldende CAO. 

Spreekt dit opleidingstraject je aan? 

Solliciteer dan vóór 18 juni 2018 bij Meander Stage via meanderstage@mgzl.nl . Bellen kan ook: 045-5616130. 

Wil je eerst een kijkje nemen bij deze organisatie(s)? Schrijf je dan in om informatie te ontvangen over wanneer je bij hen terecht kunt!

Stuur ook dan je mail naar meanderstage@mgzl.nl of bel 045-5616130.