Elk jaar in december is het feest bij Meander Vrienden, want dan zorgen we voor magische kerstpakketten! Onze toegewijde medewerkers maken dan zorgvuldig een selectie van klanten die het het meest verdienen om in de watten gelegd te worden. We hebben uit eerdere jaren gemerkt dat dit gebaar enorm gewaardeerd wordt. Het is niet alleen een extraatje op tafel, maar ook een extra stukje aandacht en respect dat zij voelen. Bij Meander Vrienden laten we niemand in de kou staan, zeker niet tijdens de feestelijke periode van het jaar! 

Doneren
Meander Vrienden heeft onlangs een crowdfundingsactie opgezet om extra gelden te werven voor de aanschaf van de kerstpakketten (met een waarde van €35,00 per pakket). Alle beetjes zijn welkom! Klik hier om te doneren.

Thuishulp Maria haalde een kerstpakket op voor een meneer waar zij al jaren aan huis komt:
"Hij kijkt altijd zo uit naar mijn komst. Ik ben een van de weinige mensen die hij in een week ziet. Hij is erg eenzaam en ik weet zeker dat zo'n pakket hem erg zal opvrolijken. Ik verheug me nu al op zijn reactie!"

Terug

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep