Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Meander vrijwilligers

Beste  vrijwilliger,

Als vrijwilliger van Meander krijgt u van de Raad van Bestuur een Plusabonnement cadeau. De kosten van dit abonnement*  nemen wij, als Raad van Bestuur, voor onze rekening als dank voor uw belangeloze inzet voor de MeanderGroep.

Met dit (gezins)abonnement kunt u profiteren van korting bij zorgverzekeraar CZ  en VGZ, sportscholen, zwembaden, cursussen en diensten aan huis. Nieuw in het pakket is bijvoorbeeld een gratis tablettraining en voordeelshoppen bij bekende internetwinkels. Bij de Meander Winkels ontvangt u 10% korting en kunt u gebruikmaken van gratis uitleen eenvoudige loophulpmiddelen. Speciaal voor onze abonnees verschijnt 2x per jaar ons abonneeblad MijnMeandereXtra in het voor-en najaar met alle aanbiedingen en nieuwste diensten overzichtelijk weergegeven.

Als vrijwilliger komt u bij mensen thuis die om welke reden dan ook vaak extra ondersteuning kunnen gebruiken. De diensten en services zoals Meander eXtra  die aanbiedt kunnen daarbij goed van pas komen. Een eigen abonnement voor deze mensen kan helpen.

Een andere manier om mensen te helpen is via het online platform ‘We Helpen’. Op dit platform kunnen vraag en aanbod van hulp en ondersteuning worden gematcht. Meander eXtra ondersteunt dit initiatief van harte. Hoe u een account kunt aanmaken, voor uzelf of voor iemand anders, vindt u op de achterzijde van deze brief.

Samen met uw inzet  hopen we iedereen die het nodig heeft in onze wijk of buurt de beste ondersteuning te bieden! Veel plezier met uw voordeelpas.

Roger Ruijters
Jos Merx
Raad van Bestuur MeanderGroep Z.L.


* Deze aanbieding geldt alleen voor vrijwilligers die een vrijwilligersovereenkomst hebben bij de MeanderGroep of Ruggesteun.
Heeft u al een abonnement? Dan wordt dit omgezet in een gratis Plusabonnement. Bent u naast vrijwilliger ook medewerker (met vast dienstverband) bij MeanderGroep, dan geldt het gratis Medewerkersabonnement. Reeds betaalde contributie wordt niet gerestitueerd.