Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Meander Medewerkers

Beste collega,
 

Als medewerker, met een vast dienstverband, krijg je van de Raad van Bestuur een eigen Plus abonnement bij Meander eXtra.

Hieronder enkele voorbeelden waarbij je korting kunt krijgen:


Met het abonnement kun jij met je hele gezin profiteren van leuke aanbiedingen, kortingen op sportscholen en zwembaden, cursussen en diensten aan huis*. Denk ook aan het Meander Voordeelshoppen waar je bij grote online bedrijven kunt profiteren van kortingen die je op een eigen aan te maken account opspaart. Ga niet rechtstreeks naar de webshops, maar gebruik de speciale ingang: voordeelshoppen.meandergroep.com.
Twee keer per jaar ontvang je voortaan het abonneeblad Mijn Meander eXtra in de bus met de laatste aanbiedingen.

Wat we daarvoor terugvragen? Niet zo veel! We hopen alleen dat jij door zelf abonnee te zijn meer betrokken bent bij Meander eXtra en weet wat wij voor je klanten kunnen betekenen. Want juist ook deze doelgroep kan veel profijt hebben bij een abonnement. Denk alleen maar aan het gratis uitlenen van loophulpmiddelen, een gratis tablet training én het hele jaar door 10 % korting bij de Meander Winkels. Maar dat niet alleen! Meander eXtra is de voordeur naar de MeanderGroep. Dus in principe ben je naast abonnee ook ambassadeur voor onze organisatie! Veel plezier met je voordeelpas.