Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Samen staan we sterk

Een opfleurend bloemetje voor onze abonnees!

Graag willen we onze abonnees een hart onder de riem steken in deze bizarre periode.
Wij van Meander eXtra denken aan jullie en hopen dat iedereen deze periode goed door komt. Samen staan we sterk!

We willen alle zorgtoppers bedanken voor hun inzet. Natuurlijk ook alle andere medewerkers die in deze tijd gewoon aan het werk zijn voor anderen, willen we enorm bedanken! We wensen iedereen het beste, let goed op elkaar en blijf gezond!


Volg de adviezen van de overheid op en blijf thuis (indien mogelijk).


Hieronder geven we u een aantal tips om het thuisblijven leuk te houden

 1. Indien u de mogelijkheid heeft om thuis te werken, creëer een comfortabele plek in huis om te werken en maak een effectief schema. Maak afspraken met uw gezin/huisgenoten en voorkom dat u onnodig gestoord wordt.
   
 2. Hoe blijft u de komende weken lichamelijk in vorm? Door elke dag even te bewegen! Pak een paar keer extra de trap, ga een blokje extra met de hond wandelen of ga een stukje fietsen. Probeer ook zo gezond en gevarieerd als mogelijk te eten, met voldoende groenten en fruit.
   
 3. Het is een prima moment voor een goede voorjaarsschoonmaak! Ramen wassen, met een sopje de keukenkastjes afdoen, het verwijderen van spinnenwebben door het huis en noem maar op.
   
 4. Kinderen hebben minstens een uur per dag beweging nodig. Maak bijvoorbeeld een boswandeling, ga fietsen of doe kinderyoga via YouTube. Verder zijn er veel goede en leerzame apps en websites voor kinderen zoals: Squla app, Zappelin app, www.schooltv.nl, www.devoorleeshoek.nl/scholendicht.
   
 5. Tijdens deze periode is het belangrijk om toch sociale contacten te onderhouden. Denk hierbij aan videobellen, skypen, face-timen. Bel een vriend, familielid of collega op om eens even lekker bij te praten!

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699