Musical: Het was Zondag in het Zuiden

Toneelgroep Maastricht en De Maaspoort presenteren in de zomer van 2023 Het was Zondag in het Zuiden. Een nieuwe Nederlandse spektakelmusical met muziek van Rowwen Hèze over het hoogwater in Limburg.

De musical wordt gecreëerd door het artistieke team van Dagboek van een Herdershond, met hoofdrollen van onder meer Renée van Wegberg, Buddy Vedder, Suzan Seegers en Hein van der Heijden. Tijdens de voorstelling stroomt 200.000 liter water het theater in!

Het verhaal

19 december 1993. Het is een zondag in het zuiden, de overstroming overrompelt een dorp volkomen. Radiojournalist Sarah ziet de ramp als dé kans op een mooie reportage, de doorbraak in haar carrière. Maar het gaat niet vanzelf. Ze krijgt te maken met de zorg om haar ouders die proberen koste wat kost hun boerderij en de beesten veilig te stellen én met een burgemeester die ineens spoorloos verdwijnt… Lees hier verder.

Exclusieve korting voor Meander eXtra-abonnees

Wilt u naar deze musical? Koop dan kaarten* met €13,- korting en betaal voor een rang 1-kaart € 54,75 (i.p.v. € 67,75). U kunt vanaf 19 mei t/m 1 juli 2023 boeken klik hier. Houd hierbij uw abonneenummer bij de hand! OP = OP

* U kunt per abonneenr. max. 6 kaarten bestellen.

Spektakelmusical 'Het was zondag in het Zuiden' (meandergroep.com)

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep