Abonnee worden?

Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel.

Aanmelden

Meander uitleen/winkel

Praktische ondersteuning, lenen of kopen

Soms is praktische ondersteuning thuis welkom. Goede hulpmiddelen en verpleegartikelen kunnen het leven een stuk aangenamer maken. De Meander Winkel heeft, met meer dan 100 verschillende verpleegartikelen en hulpmiddelen, een groot assortiment artikelen voor gezondheid en welzijn. Van babyartikelen tot bloeddrukmeters, hometrainers, sta-op-stoelen, krukken, rolstoelen en looprekken tot een elektrisch hoog-laag bed.

In de Meander Winkel kunt u artikelen kopen of huren op het gebied van zorg en welzijn of gewoon binnenlopen voor advies en informatie en voor het afhalen van uitleenartikelen.
Wanneer u artikelen wilt lenen, denk dan aan uw identiteitsbewijs en uw zorgverzekeringspas. Als u voor iemand anders uitleenartikelen wilt bestellen of ophalen, dan dient u ook uw eigen identiteitsbewijs mee te nemen.

Liever online winkelen? Ga dan direct naar de webshop


Voordelen Meander eXtra pas

Abonnees van Meander eXtra krijgen 10 % korting op verkoop en verhuur, op vertoon van hun abonneepas. De uitleen van eenvoudige loophulpmiddelen zit niet in het basispakket. Dit betekent dat u krukken, looprekken en andere eenvoudige loophulpmiddelen niet kosteloos kunt lenen.
Wanneer u een PlusPakket heeft afgesloten, kunt u eenvoudige loophulpmiddelen gratis lenen voor dertien weken. Het Pluspakket kost slechts 12,50 euro per gezin per jaar.


Locaties en openingstijden Meander Winkel

De Meander Winkel heeft twee vestigingen:


In Brunssum (nieuwe mijn gebouw, parkeren achterom is gratis) 

tel:0800 288 77 66 (gratis).
Meander Winkel Brunssum is gevestigd aan
Prins Hendriklaan 376
6443 AE Brunssum 

Geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur.

In Kerkrade

tel 0800 288 77 66 (gratis).
Meander Winkel Kerkrade is gevestigd aan
Kapellaan 11a
6461 EH Kerkrade

Geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Voor meer informatie belt u met de Klantenservice van Vegro: 0800 288 77 66 (gratis). Mailen kan ook: verkoop@vegroverpleegartikelen.nl