Meander Particuliere hulp aan huis stopt per 1-1-2021

Meander Particuliere hulp aan huis stopt per 1-1-2021

MeanderGroep heeft besloten om per 1 januari 2021 Meander Homeservice te beëindigen. Door de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het niet langer mogelijk om de bemiddelingsfunctie te vervullen. MeanderGroep wil een betrouwbare partner zijn, maar kan dit niet meer waarmaken. Voor medewerkers en klanten verandert er met het stopzetten van de Homeservice weinig. Zij blijven hun zakelijke relatie behouden. Zorginhoudelijk hebben zij reeds direct (zonder tussenkomst van Meander Homeservice) een overeenkomst gesloten. Het beëindigen van Meander Homeservice betekent uitsluitend dat medewerkers vanaf dan rechtstreeks met hun klant de financiële zaken afwikkelen, zonder tussenkomst van Meander Homeservice. Daarnaast zal er niet meer worden bemiddeld voor klanten. 

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice: 0900-699 0 699 (bereikbaar op werkdagen van 08:00-18:00)Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep