Gezonde voeten zijn de basis voor een mobiel leven. Smeets Loopcomfort helpt u uw voeten gezond en vitaal te houden met maatwerk en passende oplossingen (100% Nederlands fabricaat). Smeets Loopcomfort is specialist in het oplossen van alle (sport)vraagstukken op het gebied van: voeten, schoenen en bewegen. Op basis van uw zorgvraag en een uitgebreid onderzoek wordt gezocht naar de best mogelijke oplossing. Smeets Loopcomfort heeft meer dan 100 jaar ervaring en is met trots hofleverancier.

Abonneevoordeel: Gratis voetonderzoek en schoenadvies twv € 29,50. Gratis aan-huis-service orthopedische schoenenmits hiervoor een medische indicatie is. D.w.z. er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht bij de personen die, medisch gezien, niet in staat zijn om één van onze locaties te bezoeken.

Aan huis: ja indien medisch noodzakelijk

046 – 47 46 45 1 | info@loopcomfort.nl  | www.loopcomfort.nl 

Aangepast schoeisel - Smeets Loopcomfort


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep