Oogvoororen.nl is specialist in hoorzorg aan huis. De audiciens die bij u aan huis komen beschikken over dezelfde meet- en aanpasapparatuur als in de vestigingen, hierdoor is er geen kwaliteitsverschil. Met een groot team verzorgen zij hoortesten, adviesgesprekken en aanpassingen van hoortoestellen aan huis. U kunt ervoor kiezen om aan huis bezocht te worden, een vestiging te bezoeken of online service te genieten.

 Als één van de weinige audiciensbedrijven biedt Oogvoororen.nl keuze uit bijna 700 A-merk hoortoestellen, de grootste keuze van Nederland. Zo is er altijd een geschikt hoortoestel voor u te kiezen. We werken samen met alle zorgverzekeraars. Wanneer u een hoortoestel heeft gekozen dan geldt er altijd een vrijblijvende en kosteloze proefperiode van zestig dagen.

Op de website www.oogvoororen.nl zijn alle prijzen en specificaties van alle A-merk hoortoestellen te vinden.

Abonneevoordeel :

Bij aanschaf van een hoortoestel ontvangt u:

 € 50,- korting per toestel, bij aanschaf van hoortoestellen zonder vergoeding

Gratis startset

10% korting op accessoires bij hoortoestellen

U betaalt geen voorrijkosten


Aan huis: Ja

Bij het maken van een afspraak graag aangeven dat u abonnee van Meander eXtra bent.

085-4863743 | Oogvoororen.nl | info@oogvoororen.nlOogvoororen

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep