Absolute Beauty & Image is een professionele schoonheidssalon, met een team van goed opgeleide, gemotiveerde en gediplomeerde (medisch) schoonheidsspecialisten. Belangrijke uitgangspunten van de salon zijn kwaliteit (aangesloten bij brancheorganisatie schoonheidsverzorging ANBOS) en persoonlijke aandacht.

In de schoonheidssalon kunnen zij u ondersteunen door een nauwkeurige analyse van de huid en een persoonlijk advies op te stellen. Ook leveren ze kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Een gedetailleerde kennis en regelmatige controle van de conditie van de huid, maakt een frisse en gezonde huid mogelijk. Ook voor Permanente make-up bent u bij Absolute Beauty & Image aan het juiste adres. 

Bent u op zoek naar een leuke activiteit in de middag of avond met 4 tot 6 personen? Boek dan een beauty workshop (duur 2-2,5uur). 

Keuze uit: - Skin care 1; basis schoonheidsbehandeling - Skin care 2; special care schoonheidsbehandeling - Wellness / Body care; een ontspannende verwen workshop - Make-up dag & avond - Advanced Make-up - Workshop lichaamsmassage 

Abonneevoordeel:  bij de 1e afspraak 10% korting en op iedere vervolg afspraak 5% korting

Aan huis: Nee

06-23885545 | info@absolutebeautyandimage.nl | www.absolutebeautyandimage.nl


 *m.u.v. permanent make-up en behandelingen die uitgevoerd worden door derden in de salon, hiermee wordt bedoeld: cosmetisch arts en Laserbehandelingen door het laserinstituut..


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep