Food Connect heeft een nieuwe naam, namelijk Maaltijd Thuis!

Met aandacht bereid, met liefde gebracht

Wilt u niet meer elke dag koken of is dit lastig voor u? Bij Maaltijd Thuis nemen we het u graag uit handen. Onze koks koken met plezier ambachtelijke, gezonde en smakelijke koelverse en vriesverse maaltijden voor u. Daarbij houden zij rekening met uw eventuele dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij en lactosebeperkt.

Uniek aan onze koelverse gerechten is dat u deze volledig zelf kunt samenstellen, tot in uw eigen keuken. Voor de vriesverse gerechten hebt u keuze uit heerlijke door onze koks samengestelde maaltijden. Er zijn gerechten met vlees, met vis, lekker Hollands of met een werelds of feestelijk tintje. En daarnaast kunt u bij Maaltijd Thuis ook genieten van soepen, toetjes en bijgerechten zoals salades.

 De maaltijden worden op een vast tijdstip persoonlijk bij u thuisgebracht door een vaste bezorger. Ook zijn de maaltijden op het door u gewenste moment eenvoudig te verwarmen in de magnetron of oven. Hiervoor volgt u de icoontjes op de verpakking, waarna u in een handomdraai van uw warme maaltijd kunt genieten.

Maaltijd Thuis staat voor:

  • Altijd een vaste bezorger op een vast bezorgmoment
  • Ambachtelijke maaltijden, kleinschalig bereid in eigen keuken.
  • Keuzevrijheid in samenstelling, dieetwensen en portiegrootte.

Vraag vrijblijvend een proefpakket aan: bestel 3 gerechten voor €15,- of 5 voor €20,-. We bezorgen deze gratis bij u thuis.

Abonneevoordeel: Geen bezorgkosten t.w.v. €2,99
Aan huis: Ja

www.meanderextra.uwmaaltijd.nl/welkom | 0888 - 10 10 10

Maaltijdservice Maaltijd Thuis


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep