RPMG Techniek

is een eenmanszaak die is opgericht met als doel een combinatiedienst aan te bieden op het gebied van installatie-, loodgieters- en kluswerkzaamheden. De missie is om een kwaliteitsgerichte service te leveren die verder gaat dan alleen het voltooien van de klus.

Met bijna 11 jaar ervaring bij diverse bedrijven in de installatietechniek heeft RPMG kennis en inzichten opgebouwd. Deze brede ervaring heeft kwaliteit, inzicht en aanpassingsvermogen sterk verbeterd.

RPMG Techniek haal veel voldoening uit het helpen van mensen, vooral wanneer zij zelf niet in staat zijn om bepaalde taken uit te voeren of er simpelweg geen tijd voor hebben. Klanten beschouwen de service en werkzaamheden als zorgzaam, creatieve en klantvriendelijk, een vakman met oog voor detail. Het is een streven om deze kernwaarden te waarborgen en als leidraad te hanteren voor RPMG Techniek.

RPMG Techniek: Een prettig proces naar een succesvol resultaat.

Abonneevoordeel: 10 % korting op het uurloon en 20% korting op de voorrijkosten

0617401873 | rpmgtechniek@gmail.com | www.rpmgtechniek.nl


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep