Wilt u uw gezondheid en leefstijl verbeteren? Als u verzekerd bent bij CZ kunt u gebruikmaken van diverse diensten en hulpmiddelen om u op weg te helpen, zoals:

  • De Gezondheidslijn: Stel eventueel anoniem uw vragen over gezondheid, ziekte, welzijn en levensstijl aan een verpleegkundige;
  • MijnGezondheidsplatform.nl: een online programma waarmee u werkt aan uw gezondheid met behulp van o.a. de CZ Voedingscoach en de CZ Beweegcoach.
  • In de aanvullende verzekeringen* biedt CZ daarnaast diverse vergoedingen gericht op het verbeteren van uw gezondheid en leefstijl.

*vanaf aanvullend pakket Start.

Abonneevoordeel 2023

5% korting op uw aanvullende verzekering

5% korting op uw tandartsverzekering 

Kiest u voor de aanvullende verzekering Leden? Dan krijgt u 10% korting op de premie en komt u in aanmerking voor vergoeding van uw lidmaatschap. Kijk op www.cz.nl/meander-extra of bel met de klantenservice 088 - 555 77 77 (ma t/m vr 8.00 tot 19.00 uur).

Bel Meander eXtra voor het collectiviteitsnummer.

088-555 77 77 |  www.cz.nl/meander-extra 

CZ


Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep