Informatiebijeenkomst (VOL)

Informatiebijeenkomst (VOL)

De groep voor deze bijeenkomst zit vol. U kunt zich niet meer aanmelden.


Gratis informatiebijeenkomst voor abonnees - 19 januari 2023

Wat als ik er niet meer ben... Een vraag waar u meestal pas aan denkt bij het krijgen van (klein)kinderen of bij overlijden van een naaste. U staat namelijk volop in het leven en bent niet bezig met afscheid. Maar we kunnen er ook niet omheen, dus hoe fijn is het om alles goed geregeld en onbezorgd achter te laten voor uw nabestaanden? Voor de nabestaanden is het verlies vaak al verdrietig genoeg. Maar als er dan ook nog niets geregeld is maak je van nabestaanden een soort van spoorzoekers. Regel het nu goed, nu het nog kan. Een helder en duidelijk nalatenschap is méér dan alleen een testament opstellen. 

Nalatenschapsdossier
“Wat als ik er niet meer ben” helpt u om inzicht te krijgen in de omvang van uw nalatenschap. In afstemming met de mogelijkheden en uw wensen, zorgen zij dat op fiscaal, administratief, juridisch en financieel gebied alles wordt vastgelegd in het (digitaal) Nalatenschapsdossier. Zo heeft u alle informatie op 1 plek heeft en is deze beschikbaar voor de nabestaanden. Ze verzorgen eveneens de afwikkeling van uw nalatenschap en ontzorgen de erfgenamen.

Meer weten?
Speciaal voor u als abonnee organiseren wij een gratis informatiebijeenkomst. Samen met een notaris krijgt u aan de hand van praktische voorbeelden inzicht waar rekening mee te houden en wat te regelen, vóórdat u er niet meer bent. Omdat het een persoonlijk onderwerp is, houden we de groep klein. Meld u nu aan en verzeker u van een plaats.

Wanneer: donderdag 19 januari 2023, van 10:00-12:00 uur.
Waar: Amicitia Hoensbroek
Kosten: gratis voor abonnees

Aanmelden? Stuur een mail naar meanderextra@mgzl.nl en vermeld hierbij uw abonneenummer. Lukt mailen niet? Bellen mag ook: 045 - 574 88 00 (tijdens werkdagen, van 9:00-16:00 uur).

Rob: 06 - 423 888 99 | Roel: 06 - 523 903 69 | www.watalsikernietmeerben.nl


Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep