Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Maar zelfstandig thuiswonen moet wel comfortabel, gemakkelijk én veilig zijn. Bij Vegro hebben we alle zorghulpmiddelen in huis om bij te staan in het verbeteren of behouden van de zelfredzaamheid. Denk hierbij aan krukken, rollators, rolstoelen en sta-opstoelen. Ook houdt Vegro alle ontwikkelingen in de maatschappij in de gaten en investeert in innovatieve producten. Denk bijvoorbeeld aan een slimme lamp die u op afstand bedient. Of een horloge dat uw hartslag meet. Hiermee helpt Vegro u het leven op dagelijkse basis leuker en gemakkelijker te maken en iets toe te voegen voor een mantelzorger of professionele zorgverlener. Op het hele assortiment krijgt u als abonnee standaard 10% korting. 

Speciaal voor abonnees van Meander eXtra heeft Vegro een aanbieding op 2 innovatieve producten. 

Onderstaande aanbiedingen gelden t/m april 2023.

Interactieve knuffelkat
Ginger is een interactieve knuffelkat, die er niet alleen zeer levensecht uitziet, maar door zijn zachte vacht, kalmerende gespin en gezellige gemiauw ook voelt en klinkt als een levensechte kat. Voor iedereen die van katten houdt – maar bijvoorbeeld niet in staat is om voor een echte kat te zorgen of wellicht allergisch is voor katten – is Ginger een fantastische aanwinst, en bovenal zeer aangenaam gezelschap tijdens eenzame momenten.
Abonneevoordeel: Prijs van €195,- met 15% korting nu voor €165,75.
Lekker en verzorgd
De Atlantis zeep-/crèmeverdeler reinigt en masseert tegelijk. Een handig hulpje om ook moeilijk bereikbare plekken in te smeren. De zeep of crème wordt gelijkmatig verdeeld over de gehele huid, dankzij de naadloze en roterende kogels.
Abonneevoordeel: Prijs van €16,99 nu voor €14,50.


Waar kunt u ons vinden? Vegro zorgwinkel Brunssum Prins Hendriklaan 

376 0900 - 288 77 66 | verkoop@vegro.nl | www.vegro.nl/meander

Ook interessant voor u

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep