Pruikenservice aan huisPruikenservice - Pruiken Thuiszorg Nederland
Pruiken Thuiszorg Nederland is specialist op het gebied van pruiken, haarwerken en maat haarwerken. Met veel liefde en aandacht wordt al jaren vervangend haar gemaakt voor jong en oud door heel Nederland. Mannen, vrouwen en kinderen met haarverlies kunnen een pruik uitzoeken die 100% bij ze past.

Heeft u een pruik nodig door chemotherapie, alopecia of om andere redenen? Dan kan Pruiken Thuiszorg Nederland u helpen. Uw haar verliezen is al moeilijk genoeg, daarom wordt het haarwerk bij u thuis, in uw vertrouwde omgeving aangemeten. De professionele haarwerkspecialisten reizen met een ruime keuze aan pruiken door heel Nederland om op huisbezoek te komen. Een afspraak is geheel vrijblijvend en er worden geen voorrijkosten berekend. 

De wens van u als klant staat centraal. Wat u mag verwachten is een liefdevolle en geduldige benadering om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Abonneevoordeel: een gratis verzorgingspakket t.w.v. € 37,50 na aanschaf van een pruik.
Aan huis: Ja

0299-76 29 10 | info@pruikenthuiszorg.nl | www.pruikenthuiszorg.nl 

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?

Helpt u ons? Met uw reactie gaan we graag aan de slag. Zo verbeteren we onze website en helpen we u online nog beter. Uw reactie is anoniem. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice: 0900 - 699 0 699


Ook interessant voor u